Cart

Je winkelmandje is leeg.

Een workshop kan soms heel spontaan ontstaan en deze is daar een mooi voorbeeld van. Via via kwamen we in contact met pennenfabrikant Pilot Pen Benelux, die net hun Pintor, een allround verfstift op de markt hadden gebracht.

Deze stift leek ons perfect voor een nieuw workshopmodel, dus bundelden we onze krachten. Na enkele testen wisten we meteen welke zakken en opdrukinkten het beste werkten met deze Pintor-stiften. We gooiden onszelf voor de leeuwen tijdens de Libelle Winterfair in Mechelen en de bezoekers ondervonden dat het goed was!

Kies je nu voor blanco zakken of wil je er met een speciaal voor jouw ontwikkelde inkleurprent. Het kan allemaal. Tijdens de workshop voorzien wij voldoende Pintor-stiften zodat de deelnemers in alle rust hun zak kunnen inkleuren.

Wil je een ander object inkleuren? Dat kan! De Pintor-markers werken op verschillende ondergronden. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook koffietassen of glazen flessen inkleuren. Neem gerust met ons contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Ideaal voor grotere groepen: verjaardagsfeestjes, familiedagen, opendeurdagen …

Plezier voor groot en klein.

Voor kleinere groep hebben we de Remarkable boxen: ideaal voor home parties :)

 

translation missing: nl.general.search.loading