Cart

Je winkelmandje is leeg.

Hoe was/strijk ik mijn T-shirt best?

Wil je lang genieten van je T-shirt, dan dien je het met veel liefde te behandelen. Was het T-shirt niet op een te hoge temperatuur en best binnenstebuiten. We raden aan te wassen op 30 graden. Te warm wassen kan het T-shirt doen krimpen of kan de print aantasten. Vermijd ook een droger. De beste manier om het T-shirt te drogen is het op een droogrek of aan een waslijn hangen. Strijken doe je best binnenstebuiten, zodat je niet direct over de print strijkt.

  

Waar worden de T-shirts van Teeville gemaakt?

De T-shirtproductie zelf vindt plaats in verschillende landen, MAAR je kan er zeker van zijn dat alles eerlijk en duurzaam wordt geproduceerd. We werken enkel met hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat alles in goede werkomstandigheden wordt gemaakt. De T-shirts hebben daarom ook verschillende labels zoals Fair Wear, GOTS, OCS Blended, OCS 100, Oeko tex … De opdrukken van de T-shirts en het innaaien van de labels gebeurd in België.

 

Wie ontwerpt de T-shirtdesigns voor Teeville?

Ofwel ontwerpen we ze zelf of we doen beroep op gastdesigners: jong en oud(er) talent uit België en Nederland. 

 

Kan ik ook een T-shirtdesign maken voor Teeville?

Zeker! Het project is er voor iedereen. Neem gerust contact met ons via de contactpagina.

  

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Jouw bestelling wordt opgestuurd met bpost of PostNL. Kleine orders zitten in een enveloppe en zal je in de brievenbus vinden. Grotere orders gaan via pakketjes en zullen door een koerier persoonlijk afgeleverd worden.

 

Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten?

Vanaf het moment dat je jouw aankoopbevestiging hebt ontvangen, duurt de levertijd normaal gezien 3 à 5 werkdagen. Er zijn echter enkele uitzonderingen (zoals bij pre-orders), dan staat de verwachte leveringsperiode genoteerd op de pagina van het artikel.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Onze verzendkosten beginnen vanaf 3 euro voor België en vanaf 6,95 euro voor Nederland. Orders vanaf 50 euro worden gratis verstuurd.

 

Uit welke betalingsmethoden kan ik kiezen?

Je hebt de keuze uit de volgende betalingsmethoden: Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Visa en iDeal. Alle betalingen verlopen via Mollie en zijn dus beveiligd.

 

Is mijn betaling beveiligd als ik T-shirts bestel?

Jazeker, alle betalingen die via de website gebeuren verlopen via Mollie. Hierbij wordt de betaling geladen in een frame via een beveiligde verbinding. Teeville werkt enkel samen met gerenommeerde betalingsmethoden zoals Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Visa en iDeal.

 

Hoe kan ik weten of ik de juiste maat bestel?

Bij elk van onze producten vind je een maattabel waarin staat hoe groot het model is.

 

Het T-shirt is er niet meer in mijn maat, komen er nog reprints?

Met reprints houden we ons niet bezig. Uitverkocht is uitverkocht. Snel zijn is dus de boodschap! Een andere oplossing kan zijn: een maat groter of kleiner bestellen, of enkele bezoekjes aan het lokale fitnesscenter.

 

De producten die ik besteld heb passen niet of ik ben er niet tevreden over.

Geen enkel probleem, je hebt binnen de 14 dagen het recht om van jouw aankoop af te zien, zonder hiervoor een geldige reden te hebben. Gelieve contact op te nemen met ons en we helpen je zo spoedig mogelijk verder. We kunnen jouw krediet terugstorten of een wisselbestelling opsturen met de juiste maat, of een ander model. Jij bent koning hier, dus we proberen je zo goed mogelijk verder te helpen!

translation missing: nl.general.search.loading