Cart

Je winkelmandje is leeg.

Een merkbeleving met gepersonaliseerde T-shirts. De opzet is simpel: we pimpen snel T-shirts op locatie, waardoor iedereen een uniek T-shirt heeft, waarmee er meteen een band ontstaat tussen merk en (potentiële) klant.

Onze T-shirtworkshops sloegen in als een bom, zowel in intiemere privé-sfeer als in het grootse commerciële circuit. Al merkten we dat bij deze laatste nog een aparte markt te vinden was.

Producten die zichzelf verkopen zijn zeer zeldzaam, dus daarom koppelen merken een bepaald gevoel aan hun producten om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Het gevoel wat er met kop en schouders boven uitsteekt op dit moment is ‘Personaliseren’. De bekendste voorbeelden zijn uiteraard de gepersonaliseerde Nutella-potten en de Coca Cola-flesjes met verschillende namen op.

Waarom dan geen coole gepersonaliseerde T-shirts maken, dachten we? Bedoeling van deze opzet: meer mensen kunnen bedienen op korte tijdspannes. Brand AcTEEvation werd een feit!

Wij realiseren doelgerichte, creatieve en gepersonaliseerde brand activations, die kunnen ingezet worden tijdens events, productlanceringen -of presentaties.

translation missing: nl.general.search.loading